Möt några av våra nya kontaktpersoner

 

Natasja

Natasja kontaktperson

Hej, lite kort om mig och min Alopecia. Jag hade 2 små fläckar när jag var 15. De växte ut igen och när jag var 33 var det dags för 2 till. Även dessa växte ut, men kom tillbaks av och an under några år. Jag tror att det var trasslig ekonomi och lite allmän stress som gjorde det. 2013 i mars fick jag barn och hade jättefint och tjockt hår… men på sommaren samma år vart min pappas sjukdomstillstånd lite allvarligare, så fläckarna vart nu fler och större, och efter att han gick bort i slutet på augusti samma år tog det rätt så precis 4 månader innan jag insåg att det gick inte att göra comb-overs längre. Det var bara raka av rubbet. Behövde inte hålla efter med hyvel mer än 2 gånger, sen var allt puts väck. Har med andra ord AU.

Nu visade det sig att jag konstigt nog klär i detta, tycker jag själv, och andra (om man ska tro dem :)) men jag trivs jättebra såhär. Folk glor javisst, men jag orkar inte hålla på med peruk. Det här funkar hur bra som helst och jag har tatuerat både ögonbryn och eyeliner, så det känns inte så naket i ansiktet längre.

Annars är jag nöjd med min tillvaro, snart 38 år gammal, är gift sedan 4 år och har en son på 2,5 år som är världens bästa (såklart :)) Bor i Stockholm (söderförort för att vara mer precis), älskar fetaost och soltorkade tomater, har absolut gehör på piano och drivs av kärleken till min son!

Allt väl!
Natasja Biasi

Du kan nå Natasja på

Elin, Malmö

Hej! Har fått alopecia för ca två år sedan. Vet hur otroligt ensamt och hemskt det kan kännas.
Vägen till att acceptera att vara en tjej utan hår har gått fantastiskt bra.
Lite tips och trix, livet är mycket mer än hår.
Kram Elin

Du kan nå Elin via vårt kontaktformulär