Familjeläger 2019

Familjelägret 2019 arrangeras 30 maj på Hjälmargården vid Hjälmaren. Hjälmargården ligger vackert i Vingåkers kommun och erbjuder 200 bäddar/rum/stugor på sitt vandrarhem.

Wiktoria och Sara som ansvarar för lägret 2019, behöver hjälp av några fler föräldrar för att kunna genomföra lägret på ett smidigt sätt. Maila gärna till dom om du har tid att hjälpa till med planeringen. Se mailadresser nedan.

Som vanligt på dessa läger är planen att umgås och delta i roliga aktiviteter. På gården finns bl.a.  sumobrottning, kanotuthyrning, bad.

Vi kommer att bjuda in olika företag med peruker, mössor m.m. Utöver det traditionsenliga discot på lördagskvällen så är programmet ännu ej spikat, beroende på hur mycket fondpengar och sponsring vi får ihop. Många fonder svarar inte förrän nästa år.

Ett brev från lägergruppen om vidare information kommer med anmälningsavgiften.

Anmälan görs endast till vår kassör . Har du frågor kan du ringa henne på 070-748 22 88. I anmälan uppges att det gäller familjelägret. Skriv medlemsnummer, telefonnummer samt namn på samtliga som kommer och ålder på barnen. Namnge barn med olika allergier så personalen vet vilka som inte tål vad, och om det finns medicin som behöver stå i kylskåp.

OBS! Efter anmälan kommer en bekräftelse från Bibbi att anmälan kommit in och att det är klart att man fått plats på lägret. Om inget svar kommit inom en vecka, hör av er till Bibbi. Ett inbetalningskort med anmälningsavgift på 500 kr kommer att skickas ut när vi har fått in årsavgiften som ska vara betald senast den sista januari.  Anmälningsavgiften gäller hela familjen. Anmälan är bindande och återbetalas ej, anmälningsavgiften räknas inte heller av på övriga lägeravgifter (se nedan).

Preliminär avgift förutom anmälningsavgiften är följande:

  • Barn med alopeci: ingen lägeravgift
  • Vuxna: 1200 kr (självkostnadspris)
  • Medföljande barn: 600 kr.

 Anmäl er snabbt för att vara säkra på att få plats!

Tänk på att barnen med alopeci måste vara medlemmar i förbundet. Medlemsavgiften ska vara betald senast den 2019-01-31.  Se hemsidan för medlemspriser.

Vi ser fram emot härliga och spännande dagar tillsammans!

Frågor kring lägret kan också besvaras av årets lägergrupp:
Wiktoria Hagelin och Sara Blomberg   

Här kan du läsa mer om gården och se hur omgivningarna ser ut: www.hjalmargården.se

Vi ser fram emot härliga dagar tillsammans!