Anmälan familjelägret 2020

Observera att familjelägret är flyttat till i höst!

Familjeläger 2020

Nästa års familjeläger 2020 kommer anordnas den 21 – 24 maj under Kristi himmelsfärdshelgen på Viskadalen folkhögskola och kursgård. Kursgården ligger naturskönt och med ett enskilt läge ute på landet ca 20 min från Borås och 45 min från Göteborg.

Vi kommer ha kursgården för oss själva och personalen har god erfarenhet från att anordna familjeläger sen tidigare. Boendet ligger i anslutning till kursgården och rummen har wc/dusch samt att det finns olika samlingsrum i hotelldelen. Själva kursgården har flera olika mötes- och konferensrum som ansluter till biblioteket med sittgrupper. Vi kommer att ha gott om utrymme för umgänge, lek och annat skoj både inne och ute. Utanför finns fina grönytor med fotbollsplan, basket, boule samt grillplats med grillstuga. Precis intill ligger även Tranhults naturreservat där det går att promenera till en sjö som har lägerplats, badbrygga och möjlighet att paddla kanot.

Vi hoppas kunna skapa ett riktigt mysigt läger där alla kan slappna av och med extra stort fokus på gemenskap för både barn, ungdomar och föräldrar.


Lägeranmälan

Anmälan görs via länken till formuläret här nedan. För frågor gällande anmälan kontaktar ni vår kassör Bibbi Hultqvist, , 070-748 22 88.

Efter anmälan kommer det en bekräftelse via mail på att ni har fått plats. Skulle bekräftelsen dröja mer än en vecka hör ni av er till Bibbi. Efter anmälan kommer det i februari skickas ut en faktura med anmälningsavgiften på 500 kr som ska betalas in till förbundet. Anmälan är bindande och anmälningsavgiften på 500 kr återbetalas ej och ingår inte i den övriga lägeravgiften.


Tänk på att anmäla er i god tid ifall ni vill vara säkra på plats.

Preliminär lägeravgift 2020

Barn med Alopeci: ingen lägeravgift
Vuxna: 1400 kr (självkostnadspris)
Medföljande barn: 800 kr (0 -2 år: ingen avgift)

Avgiften är preliminär och kan komma att justeras beroende på vilka bidrag vi erhåller. Tänk på att barnen med alopecia måste vara medlemmar i förbundet och att medlemsavgiften ska vara betald senast den 2020-01-31. Faktura på den slutgiltiga lägeravgiften skickas ut i april.

För frågor kring själva lägret kan ni även kontakta Elena . Mer om Viskadalen Kursgård kan ni läsa om här: Viskadalen Folkhögskola och Kursgård. Kollektivtrafik går hela vägen fram till anläggningen.Anmälan till familjelägret 2020

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort!

* obligatoriskt

Uppgifter Barn med alopeci

Förnamn *

Efternamn *

Medlemsnummer *

Födelseår*

Uppgifter medföljande vuxen/vårdnadshavare 1

Förnamn *

Efternamn *

Födelseår*

Gatudress*

Postnr*

Ort*

Telefon *

Mailadress*

Bekräfta mailadress*

Uppgifter medföljande vuxen/vårdnadshavare 2 – anges om båda föräldrar följer med

Förnamn

Efternamn

Födelseår

Telefon

Mailadress

Uppgifter medföljande syskon*

Upplysningar allergier, mediciner mm

Godkännande Foto*
Under familjelägret kommer fotografering ske. Dessa foton kan komma att användas i Alopeciförbundets kommunikation (via tryck, webb och sociala medier).
Ja, jag godkänner att bilder på deltagare kan komma att användas i Alopeciförbundet kommunikation. Skriv Ja i nedan ruta

Genom anmälan godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register. Informationen som anges behandlas med aktsamhet.

captcha
Ange kontrollkoden ovan