Familjeläger 2017

Årets familjeläger den 25-28 maj arrangeras på Stiftsgården Marielund på Ekerö. Gården ligger naturskönt på Ekerö i Mälaren – i avskildhet på landet strax utanför Stockholm. På gården finns fotbollsplan, volleybollnät, strand, bryggor och kanoter.

Senast den 28/2 görs anmälan till vår kassör Bibbi Hultqvist. Har du frågor kan du ringa henne på 070-748 22 88. I anmälan uppges att det gäller familjelägret. Skriv medlemsnummer, telefonnummer samt namn på samtliga som kommer och ålder på barnen. Eventuella allergier anges och om det finns medicin som behöver stå i kylskåp. Efter anmälan kommer en bekräftelse att anmälan kommit in och att det är klart att man fått plats på lägret. Om inget svar kommit inom en vecka, hör av er till Bibbi. Ett inbetalningskort med anmälningsavgift på 500 kr kommer efter anmälan att skickas ut. Anmälan är bindande och återbetalas ej, anmälningsavgiften räknas inte heller av på övriga lägeravgifter (se nedan).

Preliminär avgift förutom anmälningsavgiften är följande:

  • Barn med alopeci: ingen lägeravgift
  • Vuxna: 1200 kr (självkostnadspris)
  • Medföljande barn: 600 kr.

Avgiften kan komma att justeras ner beroende på om vi erhåller de bidrag vi sökt för ändamålet. Tänk på att barnen med alopeci måste vara medlemmar i förbundet. Medlemsavgiften ska vara betald senast den 2017-01-31.  Se hemsidan för medlemspriser.

Vi ser fram emot härliga och spännande dagar tillsammans!

Anmäl dig här

Frågor kring lägret kan också besvaras av årets lägergrupp: Laurence eller Ulrika

Här kan du läsa mer om gården och se hur omgivningarna ser ut: www.marielund.org