Familjeläger 2020

Årets familjeläger är framflyttat till i höst!

Med anledning av den rådande situationen som coronaviruset (Covid-19) medfört beslutade Alopeciförbundet tidigare i år att flytta fram vårens planerade familjeläger till i höst.


Vi planerar nu för ett höstlovsläger under v.44, tor 29/10 – sön 1/11. Det blir samma plats som vi skulle varit på i vår, Viskadalens kursgård strax utanför Borås. Mer info om lägret i sin helhet och lägergården har ni nedan.  Vi kommer självklart fortsätta att noga följa utvecklingen med Covid 19 och har förhoppningen att vi ska ha en bättre situation här senare i år som gör att vi kan genomföra vårt familjeläger.

Mer om det planerade lägret
Familjelägret planeras till höstlovsveckan, tor 29/10 – sön 1/11 på Viskadalen folkhögskola och kursgård. Kursgården ligger naturskönt och med ett enskilt läge ute på landet ca 20 min från Borås och 45 min från Göteborg.

Vi kommer ha kursgården för oss själva och personalen har god erfarenhet från att anordna familjeläger sen tidigare. Boendet ligger i anslutning till kursgården och alla rummen har wc/dusch samt att det finns olika samlingsrum i hotelldelen. Själva kursgården har flera olika mötes- och konferensrum som ansluter till biblioteket med sittgrupper. Vi kommer att ha gott om utrymme för umgänge, lek och annat skoj både inne och ute. Utanför finns fina grönytor med fotbollsplan, basket, boule samt grillplats med grillstuga. Precis intill ligger även Tranhults naturreservat där det går att promenera till en sjö som har lägerplats och möjlighet att paddla kanot.

Vi hoppas kunna skapa ett riktigt mysigt läger där alla kan slappna av och med extra stort fokus på gemenskap för både barn, ungdomar och föräldrar.

Lägeranmälan

Familjer som var anmälda till vårens läger gör sin intresseanmälan/återanmälan till lägerföräldrarna via mejl: .

Vill er familj vara med på höstens planerade läger, men var inte anmälda i våras?
Anmäl gärna ert intresse till vår kassör via mejl till   så sätter vi upp er på listan och ni får fortlöpande information om lägret. Vi vet inte i dagsläget exakt hur många deltagande vi kan vara, men vi vill så klart att så många barn med familjer som går ska få möjlighet att medverka. Blir vi tvungna att begränsa antalet platser, ges plats i tur och ordning efter när intresseanmälan inkom. 

Preliminära avgifter 2020
Anmälningsavgift: 500kr
Barn med Alopeci: ingen lägeravgift
Lägeravgift vuxen/förälder: 1400 kr
Lägeravgift medföljande syskon: 800 kr

Avgiften är preliminär och kan komma att justeras beroende på vilka bidrag vi erhåller. Tänk på att barnen med alopecia måste vara medlemmar i förbundet och att medlemsavgiften ska vara betald.


OBS! Anmälningsavgifter som redan är betalda återbetalas ifall lägret mot förmodan inte skulle bli av i höst.

Avbokning

Då det kommer vara ett krav att alla som deltar på lägret är fullt friska måste även de som mot förmodan skulle bli sjuka precis innan lägret ha en rimlig möjlighet att boka av utan att drabbas för hårt ekonomiskt. För er information vill vi redan nu meddela att vi har börjat se över förutsättningarna för avbokning med kort varsel vid sjukdom. Mer information kommer i höst.

Övrigt

För frågor kring själva lägret kan ni även kontakta Elena . Mer om Viskadalen Kursgård kan ni läsa om här: Viskadalen Folkhögskola och Kursgård. Kollektivtrafik går hela vägen fram till anläggningen.

Vi återkommer med mer information sen när planeringen tar vid i höst igen.

Anmälan till familjelägret 2020

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort!

* obligatoriskt

Uppgifter Barn med alopeci

Förnamn *

Efternamn *

Medlemsnummer *

Födelseår*

Uppgifter medföljande vuxen/vårdnadshavare 1

Förnamn *

Efternamn *

Födelseår*

Gatudress*

Postnr*

Ort*

Telefon *

Mailadress*

Bekräfta mailadress*

Uppgifter medföljande vuxen/vårdnadshavare 2 – anges om båda föräldrar följer med

Förnamn

Efternamn

Födelseår

Telefon

Mailadress

Uppgifter medföljande syskon*

Upplysningar allergier, mediciner mm

Godkännande Foto*
Under familjelägret kommer fotografering ske. Dessa foton kan komma att användas i Alopeciförbundets kommunikation (via tryck, webb och sociala medier).
Ja, jag godkänner att bilder på deltagare kan komma att användas i Alopeciförbundet kommunikation. Skriv Ja i nedan ruta

Genom anmälan godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register. Informationen som anges behandlas med aktsamhet.

captcha
Ange kontrollkoden ovan