Familjeläger 2021

Familjeläger 2021

Uppdatering 2021-03-15

Med anledning av den rådande situationen med Covid-19 har Alopeciförbundet beslutat att ställa in familjelägret 2021. Vi har under vintern och våren noga följt Folkhälsomyndighets rekommendationer och har in i det längsta hoppats att vi skulle kunna genomföra lägret i maj. Men förutsättningarna har inte förändrats, snarare försämrats.

Vi ser inte hur eller på vilket sätt det kan vara möjligt att genomföra ett coronasäkert familjeläger, och väljer därför att ställa in.

Några fler familjeläger i Alopeciförbundets regi kommer inte att genomföras eftersom förbundet kommer att läggas ner. Mycket sorgligt tycker vi förstås, eftersom familjelägret varit det kitt som i mångt och mycket hållit ihop förbundet. Vi vet att lägren betytt otroligt mycket för många under åren och vänskapsband har skapats, både hos barn och föräldrar.

Familjer som skulle vara intresserade av att hålla kontakten framöver får gärna skicka ett mejl till Elena . Då sparar hon er e-postadress så att ni kan få information vid eventuell samordning av möten/aktiviteter i framtiden. Detta kommer inte vara i förbundets regi utan på eget initiativ från engagerade föräldrar.

Vi vill tacka alla de som varit delaktiga i att organisera familjelägren genom åren och tack till alla familjerna som bidragit till en härlig gemenskap och många fina minnen.

Styrelsen Alopeciförbundet Sverige genom ordförande Cecilia Flygare

Inga kommentarer ännu.

Skriv en kommentar