Länkar

Här har vi samlat länkar till andra sidor som handlar om Alopeci.

  Sköna sinnen

Hayde Bolouri är en medicinsk forskare som bloggar om autoimmuna sjukdomar, kost och behandlingar. Hon framhåller en holistisk syn där kost och hälsa hänger samman.

www.skonasinnen.com

  Lilian Botvalde

Lilian Botvalde är föreläsare och inspiratör inom alopeci. Hon har själv sjukdomen sedan många år. Hon berättar sin historia och inspirerar till mod, styrka och självacceptans.

www.lilianbotvalde.se

  Bold & Bald

Karin Nordberg driver en blogg om alopeci där hon berättar om sin egen historia och även låter andra berätta sin. Varje vecka presenterar hon en ny Bold-and-Baldie-of-the-Week där en person berättar om sin upplevelse av alopeci.

www.boldandbald.se

  T-shirts med budskap

Mia Lundholm och Ulrika Jonsson driver företaget Grafiska Myran AB  som hjälper till med grafisk form och design. De har designat 2 olika alopeci-T-shirts som går att beställa. Kika här.

www.grafiskamyran.se

  Mamma Måd

Maud ”Mamma Måd” Cederlöw med alopeci sjunger och skriver låtar och böcker för barn i förskole-, lågstadie- och mellanstadieåldern. Det går att boka henne för konserter, workshops och fortbildning. Hennes budskap är att man ska våga vara sig själv, att vi alla är olika men lika bra. Bilderboken ”Hellre skallig än mallig!” handlar om den tecknade Mamma Måds jakt på sin försvunna frisyr. Boken bygger på låten ”Mamma Måd” vars refräng är just ”Hellre skallig än mallig!”.

Mamma Måd