Sponsring

Årets tema är Träning!

Eftersom vi har temat Träning detta år så kommer vi att sponsra medlemmar som tränar med träningströjor och anmälningsavgifter. Så passa på om du är träningssugen! Först till kvarn..

 

Gillar du att springa?sports-1050966_1280

Alopeciförbundet sponsrar några startplatser till följande löptävlingar under 2017:

    • Göteborgsvarvet 2 platser
    • Vårruset 5 platser
    • Tjejmilen 2 platser

Kravet är att du springer i Alopeciförbundets tröja. De som först anmäler sig får anmälningsavgiften betald samt en tröja att springa i.

Så här går det till:

Du anmäler till oss vilket lopp du tänker springa i nedanstående formulär och bifogar en kopia på din anmälan/betalning för respektive lopp. Vi meddelar om du är en av de lyckliga som fått sponsring och skickar en löpartröja samt betalning för loppet till dig. Du förbinder dig att ha tröjan på dig under loppet. Vi ser gärna att du även tar några bilder från loppet som vi får publicera på hemsidan, Instagram och Facebook och att du skriver och berättar lite kort om hur det är att träna med alopeci.

 

Övrig träningacademy-1668648_1920

Gillar du annan typ av träning som gym, cykling eller något annat så har även du chansen att få en tröja att träna i. Även här ser vi gärna att du skickar någon bild på dig i tröjan vid träning som vi får publicera och att du skriver och berättar lite kort om hur det är att träna med alopeci.

 

Lycka till – kanske blir du en av dem som blir sponsrad!

Jag vill bli medlem!

Fyll i formuläret nedan.

 


IMG_1132